Livechat.fi - Tervetuloa keskustelufoorumiin!

Palvelu tarjoaa mahdollisuuden aikuisten väliseen keskusteluun online chatissä. Olitpa sitten liikkeellä seikkailumielellä, vakavammalla ajatuksella tai vain etsien aitoa keskustelukumppania keskusteluun itsesi kanssa. Juttuseura ja keskustelu on hyväksi. Tervetuloa!


 

Käyttäjiä chatissa nyt: 486

Livechat toimii myös mobiilipäätelaitteilla!

Valitse itsellesi mieleinen keskusteluhuone

 

 


Juoksutrikoita ja..., 57 vuotta, E-Suomi

Haussa pikkutuhma top-kaveri, jonka kanssa voisi käydä ulkona lenkillä ja viettää muutakin aikaa sängyssä, autossa, luonnossa tai mikä paikka nyt sitten keksitäänkin. Olen itse suhteellisen vapaamielinen seksin suhteen, joten ei haittaisi, vaikka olisit taipuvainen määräilemään, mitä btm:n pitää tehdä. Vapaamielinen, mutta en kaikkea koikeillut, läheskään. Olen itsestäni huolta pitävä, harrastan liikuntaa säännöllisesti, en tupakoi, alkoa silloin tällöin. Ruumiinrakenne jossain hoikan...normaalin välimaastossa. Syksyn tavoitteena on päästä muutamasta lisäkilosta, mutta roikkuvaa vatsaa ei vielä ole tullut. Jonkin verran kouluja käynyt, sikäli kun sillä on merkitystä tai kuvaa henkilöä. Vapaa-ajalla viihdyn sporttivaatteissa ja farkkuhaalareissa. Ja kun talvi tulee, untuvatakkia päälle. Terveys on taattu ja myös luotettavuus. En ole luonteeltani kukasta kukkaan hyppivä. Sinun toivon olevan myös itsestäsi huolen pitävä, siisti, terve ja luotettava. Olen näissä asioissa kaapissa ja siellä aion myös pysyä. Ruumiinrakenne ei niin olennainen, mutta ei kuitenkaan hirveän ylipainoinen. Karvoitus ei haittaa, sitä on itsellänikin, mutta siisti/sheivattu alakerta ei olisi pahitteeksi. Mukavampi vaikka imeä ja nuolla :-). Ja jos on joitain erikoisuuksia, niin ei haittaa. Ne tuovat vain rikastuttavia kokemuksia. Jos natsaa ja vastaat, niin mukaan sähköpostiosoite. Varmaan parit viestit on syytä vaihtaa alkuun, jotta sitten livenä tavattaessa ei tule mitään ikäviä yllätyksiä. Mitään kirjeenvaihtokaveria en kuitenkaan ole etsimässä. Toivottavasti sinulla olisi paikka, mutta syksy tulee ja illat pimenevät. Kaksi miestä, tiukat trikoot, pullottava etumus ja pimeä polku.

- ISKURI.net(ei vaadi rekisteröintiä)
Nimimerkin tulee olla 4-8 merkkiä pitkä. Voit käyttää isoja sekä pieniä kirjaimia, numeroita sekä merkkejä _ - Huom. Nimimerkki ei voi sisältää välilyöntiä. Ylläpito varaa oikeuden poistaa nimimerkit jotka se katsoo kaupalliseksi mainokseksi, loukkaaviksi tai muuten palveluun sopimattomiksi.

 


Chattaa!

Livechat Premium -käyttöoikeus

Livechat Premium -oikeuden kautta palvelun käyttömahdollisuudet monipuolistuvat ja tehostuvat. Aika ja paikka ei ole este palvelun käytölle. Premium-oikeudella Livechat-palvelu kulkee mukana kännykässä tai tabletilla. Kännykällä otettuja kuvia voi lisätä reaaliajassa palveluun muiden nähtäväksi. Lisäksi sinä pystyt katselemaan muiden kuvia. Premium oikeudella saat käyttöösi kaverilistat, yhteys muihin käyttäjiin säilyy vaikka itse et olisi aktiivinen. Voit lukea sinulle tulleita viestejä kännykällä milloin tahansa. Premium käyttäjänä pystyt varaaman itsellesi nimimerkin joka on vain sinun käytössäsi.

Voit avata palvelun myös helposti tekstiviestimaksulla!


Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus ja hanki Livechat Premium!

keskusteluapua247.fi
haloo.fi