Livechat.fi - Tervetuloa keskustelufoorumiin!

Palvelu tarjoaa mahdollisuuden aikuisten väliseen keskusteluun online chatissä. Olitpa sitten liikkeellä seikkailumielellä, vakavammalla ajatuksella tai vain etsien aitoa keskustelukumppania keskusteluun itsesi kanssa. Juttuseura ja keskustelu on hyväksi. Tervetuloa!


 

Käyttäjiä chatissa nyt: 317

Livechat toimii myös mobiilipäätelaitteilla!

Valitse itsellesi mieleinen keskusteluhuone

 

 


(ei vaadi rekisteröintiä)
Nimimerkin tulee olla 4-7 merkkiä pitkä. Voit käyttää isoja sekä pieniä kirjaimia sekä numeroita. Huom. Nimimerkki ei voi sisältää välilyöntiä. Ylläpito varaa oikeuden poistaa nimimerkit jotka se katsoo kaupalliseksi mainokseksi, loukkaaviksi, muuten palveluun sopimattomiksi tai epäilystä herättäviksi.

 


Chattaa!

Livechat Premium -käyttöoikeus

Livechat Premium -oikeuden kautta palvelun käyttömahdollisuudet monipuolistuvat ja tehostuvat. Aika ja paikka ei ole este palvelun käytölle. Premium-oikeudella Livechat-palvelu kulkee mukana kännykässä tai tabletilla. Kännykällä otettuja kuvia voi lisätä reaaliajassa palveluun muiden nähtäväksi. Lisäksi sinä pystyt katselemaan muiden kuvia. Premium oikeudella saat käyttöösi kaverilistat, yhteys muihin käyttäjiin säilyy vaikka itse et olisi aktiivinen. Voit lukea sinulle tulleita viestejä kännykällä milloin tahansa. Premium käyttäjänä pystyt varaaman itsellesi nimimerkin joka on vain sinun käytössäsi. Livechat Premium alkaen 7.95€/kk.

Voit avata palvelun myös helposti tekstiviestimaksulla!
Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)


Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus ja hanki Livechat Premium!

Livekamera
Puhelinseksi